Acest site foloseste politica de cookie! || Termeni si conditiile || G.D.P.R

Brand-ul A&B Cosmetics

Brand-ul A&B Cosmetics reprezinta o noutate pe piata romaneasca venind ca o avalansa de produse cosmeticexclusiviste de o inalta calitate, inspirate direct din natura.


Magazinul online A&B Cosmetics este o colectie de produse cosmetice pentru ingrijirea tenului, corpului si a parului cu o eficienta fara precedent.


Pornind de la ideea de a creea un brand deosebit, am mers pe mana unor  ”titani cu o traditie de zeci de ani, cu o recunostinta deosebita in randul


mai multor generatii de consumatori.


Astfel un exemplu este compania finlandeza Lumene fondata in 1970.


In 2001, Lumene a fost prima companie care a folosit fructele de padure arctice culese manual cum ar fi uleiul din fructe de padure arctice,


turba arctica, inul arctic,mesteacanul arctic, iarba-neagra arctica, nufarul,uleiul de canola arctica, coaja de salcie arctica, betaina naturala si mineralele


arctice si ulterior prelucrate prin metode stiintifice.


In asta consta unicitatea Lumene, care combina utilizarea de cele mai bune ingrediente din natura arctica cu tehnologii inovatoare, creand astfel cosmetice bioactive unice.


Un alt exemplu este si brand-ul Cutrin, companie tot finlandeza care ofera o gama larga de produse profesionale pentru vopsirea si ingrijirea parului, ce permite


folosirea lor atât in saloane profesionale sau uz casnic.


Inspirat din natura nordica a Scandinaviei, foloseste cu acuratete vitalitatea fructelor arctice pentru a proteja parul slabit de influentele externe negative.


Drept exemplu, colorantii Cutrin contin ingrediente unice – ceara de zmeura nordica si ulei de seminte


de merisor arctic, care protejeaza parul in procesul de vopsire, oferindu-i o stralucire uimitoare.


Calitatea și varietatea produselor Cutrin satisface cerintele celor mai exigenti profesionisti, revitalizind chiar si cel mai slabit par, facandu-l mai frumos si sanatos.


De asemenea dorim sa oferim un rasfat special si barbatilor in particular, alegand brand-ul Barbasol  unul dintre cele mai vechi branduri americane.